Després de l'explicació inicial de Xavier Mesquida, els alumnes varen aprofitar
Manacor: El servei de Rx obté el 1º premi del II Concurs de decoració de Nadal; Hospital reconeix als 6 treballadors que s'han jubilat aquest any i conferència amb Xavier Mesquida
La seva professora, Joana Maria Flaquer, va organitzar aquesta xerrada perquè els alumnes poguessin conèixer algunes de les característiques més rellevants de les noves vacunes per pal·liar
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/12/2020 - 11:13:00
Al mateix acte de Nadal, realitzat avui matí a l'Hospital, s'han anomenat als sis treballadors que s'han jublitat aquest any, els quals sel's ha fet entrega d'un reconeixement per aquests anys de feina.

EL SERVEI DE RX OBTÉ EL PRIMER PREMI DEL II CONCURS DE DECORACIÓ DE NADAL . El servei de Rx obté el primer premi del II Concurs de decoració de Nadal de l'Hospital

Aquest matí a la sala d'actes de l'Hospital s'ha duit a terme l'acte d'aquest Nadal 2020. El primer lloc, la Directora gerent, Catalina Vadell ha agrait la feina feta per tot el personal en aquests moments tan difícils i també ha aprofitat per desitjar unes bones festes de Nadal a tots.

El primer lloc, la Directora gerent, Catalina Vadell ha agrait la feina feta per tot el personal en aquests moments tan difícils i també ha aprofitat per desitjar unes bones festes de Nadal a tots.

S'han fet entrega dels premis als serveis que han participat en el II Concurs de Decoració de Nadal de l'Hospital. El primer premi ha estat pel servei de Radiologia, el segon pel servei d'Esterilització i el tercer pel Servei d'Urgències. També s'ha entregat un obsequi a tots els participants que han ideat escenes de Nadal atenint a la importància del reciclatge i l'originalitat. El jurat qualificador ha estat format per l'artista, Sebastià Massanet i la treballadora que enguany s'ha jubilat, Antonia Cerezo.

L'Hospital reconeix als 6 treballadors que s'han jubilat aquest any. Al mateix acte de Nadal, realitzat avui matí a l'Hospital, s'han anomenat als sis treballadors que s'han jublitat aquest any, els quals sel's ha fet entrega d'un reconeixement per aquests anys de feina. També s'ha entregat un regal a Antònia Domenge, l'auxiliar d'infermeria que ha realitzat el betlem que decora el hall del centre hospitalari. Un representant de cada un del serveis que han participat en el II Concurs de Decoració de Nadal ha recollit un obsequi.

XERRADA SOBRE VACUNES DE XAVIER MESQUIDA AMB ALUMNES DE L'IES FELANITX. Els alumnes de primer de batxiller l'IES Felanitx que realitzen l'assignatura de Cultura Científica, varen participar ahir a una videoconferència amb Xavier Mesquida, microbiòleg i responsable de la Comissió d'Infeccioses de l'Hospital. La seva professora, Joana Maria Flaquer, va organitzar aquesta xerrada perquè els alumnes poguessin conèixer algunes de les característiques més rellevants de les noves vacunes per pal·liar la SARS-Covid 19.

Després de l'explicació inicial de Xavier Mesquida, els alumnes varen aprofitar per resoldre algunes de les qüestions que més les preocupaven com veure si les vacunes, amb la rapidessa que s'han produït, seran segures així com també si realment funcionaran, quines persones s'han de vacunar, si la vacuna és obligatòria, quines contraindicacions hi ha... i al final també varen demanar sobre la situació de l'hospital i el nombre de pacients ingressats. Cal destacar que aquesta activitat es va poder fer per videoconferència amb la meitat dels alumnes des de classe i la resta des de casa seva.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado