GRUP COLL debutaren a casa amb una clara victòria davant el Pollença.
Bàsquet Manacor: L’esquip sènior femení BUFETE PERELLÓ debutà a casa amb una gran victòria davant el Son Servera i cadet femení BENZINERES FEBRER MARTÍ guanyaren de manera molt clara
De mica en mica les jugadores de Son Servera augmentaren el nivell i el partit s’igualà al màxim a partir del descans. Quan les coses es complicaren més el nostre equip demostrà una gran maduresa i aconseguí jugar un gran bàsquet.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/10/2020 - 04:42:00
Finalment, el nostre cadet POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS aconseguí vèncer en un emocionant i ajustat partit als companys de Campos i les nines del cadet femení BENZINERES FEBRER MARTÍ guanyaren.

GRAN CAP DE SETMANA PELS EQUIPS DEL BÀSQUET MANACOR. L’esquip sènior femení BUFETE PERELLÓ debutà a casa amb una gran victòria davant el Son Servera. Amb un gran inici de partit les nostres jugadores dominaren el primer quart.

De mica en mica les jugadores de Son Servera augmentaren el nivell i el partit s’igualà al màxim a partir del descans. Quan les coses es complicaren més el nostre equip demostrà una gran maduresa i aconseguí jugar un gran bàsquet per aconseguir una merescuda i meritòria victòria.

Des d’aquí volem aprofitar per donar ànims i suport a na Marina Martínez, jugadora del Son Servera, que es lesionà abans de l’inici de partit. D’altra, els nostres séniors de categoria insular NADAL MOBILIARI perderen per 59 a 40.

Des d’aquí volem aprofitar per donar ànims i suport a na Marina Martínez, jugadora del Son Servera, que es lesionà abans de l’inici de partit. D’altra, els nostres séniors de categoria insular NADAL MOBILIARI perderen per 59 a 40 en la seva visita a Son Servera. L’equip anà de menys a més però les precipitacions i la manca d’encert limitaren molt les opcions de victòria.

Pel que fa als equips de formació, tots els partits acabaren en victòria dels nostres equips. Les júniors RESTAURANTE EL PINO venceren amb un gran joc a les companyes del Molinar. Els nostres júniors RESTAURANT ES PARC aconseguiren imposar-se a l’UGUI Espanyol i els júniors GRUP COLL debutaren a casa amb una clara victòria davant el Pollença.

Finalment, el nostre cadet POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS aconseguí vèncer en un emocionant i ajustat partit als companys de Campos i les nines del cadet femení BENZINERES FEBRER MARTÍ guanyaren de manera molt clara a les companyes de S’Indioteria.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado