Hi participarà el portaveu parlamentari al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián
Aquest dissabte dia 14 a les 20 h a la Sala Sacma de Manacor es presentarà el llibre d'Oriol Junqueras Contes des de la presó hi participarà el portaveu parlamentari al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián
A l'acte, organitzat per Esquerra Republicana, hi participarà el portaveu parlamentari al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián. Rufián, acompanyat del periodista Sergi Sol; del cantautor Pep Picas.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/09/2019 - 08:43:00
Contes des de la presó . Al llarg de la seva injusta reclusió a les presons d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Oriol Junqueras no ha deixat d’enviar contes als seus fills, Lluc i Joana. Llegendes, curiositats científiques.

Esquerra Republicana. Gabriel Rufián serà aquest dissabte a Manacor. El portaveu republicà a Madrid participarà a la presentació de Contes des de la presó un llibre que recopila les cartes que Oriol Junqueras envia als seus fills en forme de contes. Aquest dissabte dia 14 a les 20 h a la Sala Sacma de Manacor es presentarà el llibre d'Oriol Junqueras Contes des de la presó.

A l'acte, organitzat per Esquerra Republicana, hi participarà el portaveu parlamentari al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián. Rufián, acompanyat del periodista Sergi Sol; del cantautor Pep Picas; del glosador i president d'Esquerra a Mallorca, Mateu Xurí i dels veinats i amics de Junqueras Maxi Calero i Domingo Alfonso, oferiran una presentació que serà més que una presentació perquè hi haurà espectacle, reflexió i també altres llibres.

glosador i president d'Esquerra a Mallorca, Mateu Xurí i dels veinats i amics de Junqueras Maxi Calero i Domingo Alfonso, oferiran una presentació que serà més que una presentació perquè hi haurà espectacle.

Contes des de la presó . Al llarg de la seva injusta reclusió a les presons d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Oriol Junqueras no ha deixat d’enviar contes als seus fills, Lluc i Joana. Llegendes, curiositats científiques, experiments, històries i paraules de tendresa que els ha transmès a través de cartes.

La revista Sàpiens va distribuir per Nadal un primer tast dels contes d’Oriol Junqueras, amb el títol Estimats Lluc i Joana. L’èxit extraordinari de la iniciativa, amb 45.000 exemplars esgotats en poques setmanes, treu a la llum molts relats nous, inèdits fins ara. A Contes des de la presó es reuneixen, per primer cop, tots els contes d’Oriol Junqueras als seus fills: trenta-set històries  bellament il·lustrades per una trentena d’artistes de casa nostra. El resultat és un lliçó de saviesa, dignitat i amor. Un homenatge preciós als fills i a la vida.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


7
1
Maria
Este sinvergüenza en manacor??? Será un placer recibirlo😎
nati
el feixisme esta d'enhorabona, vindra un del seus principal representant del llibre que ha escrit al mes pur estil del del "mein kanpf", als grans liders, els hi ve l'inpiracio dins la presso
Pedrito
Y en Xurri, sense tení ni ofici ni benefici, si s' a sabut coloca.
Pedrito
Parece mentira que gente de Mallorca y en especial de Manacor, hagan la ola a este sinvergüenza y maleducado. Es un espermento.
Manacori
Se me revuelven las tripas, menudo caradura.
sandra
menudo jeta
Pere
Ni que me pagasen el més pes em oro!!!!! Vaya esperpento de persona🤣🤣🤣🤣🤣 y que gran payaso de la política actual