L’hospital tindrà planta baixa on hi haurà zones comunes i primer pis
El projecte del nou Hospital d’atenció intermèdia de Felanitx podria estar finalitzat a final d’any. La licitació de les obres començarien l’any 2021
L’Ajuntament de Felanitx s’ha reunit amb la conselleria de salut, tècnics, enginyers, arquitecte municipal i els guanyadors del concurs del centre sociosanitari per conèixer com avança el projecte que va guanyar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/05/2020 - 01:55:00
L’entrada a Felanitx, per Campos, haurà de replantejar-se, en una reunió amb el departament de carreteres del Consell de Mallorca, s’ha posat damunt la taula redirigir la circulació amb una rotonda.

El projecte del nou Hospital d’atenció intermèdia de Felanitx podria estar finalitzat a final d’any. La licitació de les obres començarien l’any 2021. L’Ajuntament de Felanitx s’ha reunit amb la conselleria de salut, tècnics, enginyers, arquitecte municipal i els guanyadors del concurs del centre sociosanitari per conèixer com avança el projecte que va guanyar, ara fa un any, la licitació de l’edifici.

El director de projectes de la conselleria de salut, Toni Fuster ha explicat als membres de l’equip de govern municipal quines són les passes que s’han fet fins el moment i quin és el calendari a seguir sempre que no se presentin entrebancs. Està molt avançada la dotació de serveis del solar on s’ubicarà l’hospital, per on passarà el clavegueram, canalització d’aigua, dotació d’electricitat o quins seran els accessos al centre.

Està molt avançada la dotació de serveis del solar on s’ubicarà l’hospital, per on passarà el clavegueram, canalització d’aigua, dotació d’electricitat o quins seran els accessos al centre.

L’entrada a Felanitx, per Campos, haurà de replantejar-se, en una reunió amb el departament de carreteres del Consell de Mallorca, s’ha posat damunt la taula redirigir la circulació amb una rotonda que doni accés al poble, al polígon, al pavelló i al futur hospital. L’Ajuntament de Felanitx haurà de comprar un petit terreny a la mola, d’uns 42 metres quadrats i cedir tres parcel·les propietat del consistori, així l’hospital comptarà amb una zona verda ampla on hi haurà jardins que aprofitaran els usuaris del centre.

L’hospital tindrà planta baixa on hi haurà zones comunes i primer pis on s’ubicaran les habitacions. Tindrà un tancament de paret seca, no es faran tanques elevades només per limitar l’espai amb la zona esportiva que se situarà al costat, serà un centre obert i integrat dins el paisatge natural.

Un edifici humà, on els pacients tenguin una bona accessibilitat ja que la majoria d’ells tindran problemes de mobilitat, també serà un centre eficient des del punt de vista de consum energètic. Recordem que el nou centre hospitalari tindrà 100 habitacions per pacients crònics de la comarca de Llevant i es construirà en una superfície de quasi 9.000 metres quadrats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado